Be Fit, Be Awesome met Laura Van Den Broeck

Gezond eten is duur, moeilijk en niet lekker? Helemaal niet! Op 30/3, 31/3 en 7/4 kan je Laura Van Den Broeck ontmoeten tijdens haar kookdemonstraties en workouts. Krijg een voorproefje van haar nieuwe boek "Be Fit, Be Awesome" tijdens haar kookdemonstraties in het Cooking Theatre en ga daarna met haar mee voor een lichte, spierverstevigende workout. Kortom, alles wat je nodig hebt om een gezonder leven te leiden!

Op Laura’s blog kon je al terecht voor gezondere recepten, workouts en andere tips om een gezonder, gelukkiger leven te leiden. Nu maakt ze van haar blog een papieren versie en verschijnt er in april een boek dat alle aspecten om een gezondere levensstijl te bereiken bundelt: Be Fit, Be Awesome! De gezonde, makkelijke recepten zijn voor iedereen haalbaar: weinig ingrediënten, makkelijk terug te vinden ingrediënten en simpele recepten. Daarbij is er gedacht aan Moeder Natuur en probeert Laura in te gaan tegen foodwaste: elk ingrediënt dat over is wordt verwerkt!

Naast de recepten staan ook gemakkelijke work-outs centraal. Staat een recept even in de oven of te pruttelen op het vuur, dan staat er een workout voor je klaar om je tijd nuttig te besteden! Aan de hand van een link in het boek kan je de work-outvideo's bekijken. Natuurlijk kunnen de lezers steeds zelf kiezen waar en wanneer ze de work-outs doen, maar in het boek vinden ze het terug bij recepten die een bereidingstijd ondergaan. De work-outs zijn verdeeld over het trainen van verschillende lichaamsdelen, er zitten cardiotrainingen tussen, full body trainingen, combinatie spiergroeptrainingen, 7-minute workouts,... Voor elk wat wils!

Je kan het boek al bestellen via deze Standaard Boekhandel of Bol.com en vanaf 5 april ligt het in de winkels.