Blogger workshops

Volg de kookworkshop van verschillende bloggers op Het Voedingssalon!

Maximaal 6 deelnemers per workshop. Inschrijven kan je doen via het programma.

19/10 – Must Be Yummie (NL)

Alexia deelt op haar blog Must Be Yummie originele, gezonde en allergievriendelijke recepten voor het hele gezin. Van leuke ontbijtjes en lekkere desserts tot snelle doordeweekse gerechten zolang het maar yummie is. Tijdens de workshop zal ze haar tips & tricks delen en samen met jou enkele lekkere Italiaans getinte glutenvrije gerechtjes klaarmaken.

 

 

Volg Alexia (Must Be Yummie) via:

20/10 – Helen Kookt (NL)

Helen, 24 jaar, woont en werkt sinds kort in Antwerpen. Ze heeft een drukke job waarbij ze soms hele lange uren klopt. De recepten die ze maakt zijn dan ook geen moeilijke of gecompliceerde recepten met 100 ingrediënten. Het eten dat ze op haar blog laat zien, is het eten dat je nog elke avond kan klaarmaken na een dagje les of werk of ’s ochtends voordat je vertrekt. Helen houdt het dus graag simpel, gemakkelijk en snel zonder al te veel gedoe.

 

 

Volg Helen (Helen Kookt) via:

21/10 – Tomate-Cerise (FR)

Deze workshop wordt in het Frans gegeven.

Al 12 jaar deelt Sophie van de blog Tomate-Cerise.be haar recepten die ze voor haar vrienden en familie klaarmaakt. Een gastronomische keuken die graag nieuwe dingen uitprobeert, kleurrijk is en de seizoenen volgt.

 

Volg Sophie (Tomate-Cerise) via:

22/10 – Mama’s gezonde tips (NL)

Katrijn is mama van 2 kindjes en leerkracht voeding. Ze geeft les in het secundair onderwijs en probeert ook daar haar gezonde ideeën door te geven aan haar leerlingen. Uit haar studies en passie voor lekker eten is ze gestart met een pagina voor mama's. Ze wil mama's inspireren, motiveren om ervoor te gaan... gezonde makkelijke voeding voor het gezin en waar genieten nog steeds centraal staat en zondigen zeker ook eens mag. 

 

Volg Katrijn (Mama's Gezonde Tips) via:

23/10 – Potimanon (FR)

Deze workshop wordt in het Frans gegeven.

Manon, 24 jaar, is al jaren gepassioneerd door koken. 4 jaar geleden lanceerde ze haar blog genaamd "Potimanon" om haar creaties, favorieten en lekkere adresjes te delen met mensen die net zo graag eten als zij. Voor manon is haar blog echt een hobby die haar doet openbloeien: ze gaat regelmatis nieuwe uitdagingen aan en wilt steeds zo creatief mogelijk zijn! Het delen van haar kookkunsten is dan ook heel belangrijk voor haar.

Volg Manon (Potimanon) via:

24/10 – Hungry for Health (NL)

Hellen is een voedingscoach die vrouwen wilt helpen met gewicht verliezen om zich energieker, zelfzekerder en beter in hun vel te voelen. Ze helpt met het ontwikkelen van een gezond, gestructureerd voedingspatroon met als basis gezonde voeding dat past bij je levensstijl. Inclusief genieten van eten en sociale aangelegenheden. Ze ontwikkelt recepten die gezond en vooral lekker zijn voor iedereen zonder restricties, gewoon genieten! 

 

Volg Hellen (Hungry for Health) via:

25/10 – Lau à la menthe (FR)

Deze workshop wordt in het Frans gegeven.

Laurine is een voedselblogger en deelt vegetarische recepten op www.laualamenthe.com. Gepassioneerd door koken, zowel zoet als hartig, geniet ze van het maken van smakelijke vegetarische gerechten. Al meer dan twee jaar publiceert ze regelmatig originele en gemakkelijke recepten op haar blog. Omdat het verminderen van je vleesconsumptie natuurlijk ook lekker moet blijven!

Volg Laurine (Lau à la Menthe) via:

26/10 – Inge Goes Healthy (NL)

Inge deelt op instagram 'Ingegoeshealthy' vooral gezonde recepten. Recepten die heel toegankelijk en snel klaar zijn. Het zijn vooral gezonde ontbijtjes en dessert met als motto, het mag gezond zijn maar het vooral heel lekker zijn.  Tijdens de workshop zal ze haar tips & tricks delen om snel een lekker ontbijt of dessert op tafel te zetten en samen met jou haar favoriete havermoutpannekoekjes klaarmaken.

 

Volg Inge (Inge Goes Healthy) via:

27/10 – Mijn Puur Leven (NL)

Carla is mama van een tweeling van 13 en heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Al 4,5 jaar blogt ze op en over www.mijnpuurleven.com. Zeg maar de goeie dingen in 't leven: food, drinks & travel. Ze houdt ervan nieuwe plaatsen te ontdekken, te koken voor het gezin en vrienden, en voegt daar graag een goed glas wijn, rum of gin, ... bij. Mr. A(vocado) leidt zijn eigen leven op haar blog, dit resulteerde in receptontwikkeling voor haar eerste kookboek ‘Avocado’ dat in september verscheen.

Volg Carla (Mijn Puur Leven) via: