Luminothérapie

MP Recall Solutions

Tui-Na massage - Lumino-relaxotherapie (PSiO)

Michel Ponthieu

MP Recall Solutions is toegewijd aan uw welzijn!

Terwijl stress en zijn gevolgen steeds meer groeien in ons dagelijks leven, biedt MP Recall Solutions twee originele manieren aan om voor u te zorgen en om u zachtjes voor te bereiden voor de stress waar we in het dagelijks leven mee geconfronteerd worden. Een slimme cocktail tussen fysiek, mentaal en spiritueel welzijn!

Deze twee methoden zijn: Tui Na-massage en lumino-relaxotherapie.

De Tui Na-massage

De Tui Na-massage is een van de belangrijkste bijdragen aan de traditionele Chinese geneeskunde. Dit omvat, naast Tui Na, vier praktijken: acupunctuur, Chinese geneeskunde, de Chinese voeding en energie-oefeningen (Qi Gong en Tai Chi).

Tui Na is er op gericht om de energie (de “Qi”), zowel preventief en therapeutisch, te stroomlijnen binnen het lichaam van de persoon die wordt gemasseerd. Om dit te doen, detecteert de masseur de behoeften van de persoon en werkt hij in op meridianen en acupunctuurpunten. De energiedimensie van deze massage maakt de massage uniek ten opzichte van meer conventionele massages.

Concreet combineert de Tui Na massage zowel een verscheidenheid aan ondersteunende bewegingen als een zacht, delicaat gevoel van ontspanning op een aangename manier. Bovendien zijn de effecten van de Tui Na massage langdurig.

Lumino-relaxatie met PSiO

Sinds kort bestaat het PSiO-apparaat. Het combineert de voordelen van lichttherapie en ontspanningsaudio (geluiden, muziek, stem) op een heel effectieve manier.

Het PSiO-apparaat komt voort uit tal van technologieën die al meer dan 25 jaar klinisch getest zijn geweest. de PSiO richt zich vooral op slachtoffers van stress, slaapstoornissen, moeizaam herstel, herkauwen, concentratiestoornissen of diverse verslavingen ...

U hoeft echter niet ziek te zijn om te kunnen genieten van de voordelen van dit revolutionaire apparaat! Als je gezond bent, kan je met de PSiO de kwaliteit van je leven verbeteren, krijg je een snelle boost wanneer je die nodig hebt, helpt het je te ontspannen, los te laten en een meditatieve staat te bespoedigen.

 

Kortom: aan ons denken, is aan jezelf denken ...

MP Recall Solutions biedt u realistische mogelijkheden aan om aan jezelf te denken!

Het belangrijkste dat er is…

 

Op deze beurs wordt alleen het PSIO-apparaat in demonstratie gepresenteerd.