Open Stage

Het Voedingssalon van Brussel geeft artiesten uit alle disciplines en genres (zowel visueel als auditief) de mogelijkheid zich voor te stellen tijdens onze 9-daagse beurs.

Dit jaar zal het Voedingssalon zorgen voor verschillende verrassingen! Eén daarvan is alvast het Food Truck Village! Deze zal plaatsvinden in de Patio en zal deze keer ingericht worden als een dorpspleintje. Een gezellig terrasje, overheerlijke culinaire specialiteiten, een ontspannende sfeer en … een kiosk! Alles om u in de juiste sfeer te brengen!

Wie kiosk zegt, zegt artiest! Aangezien we zelf geen artiesten hebben, richten we ons tot u! Het Voedingssalon van Brussel is op zoek  naar artiesten uit verschillende genres en disciplines(of het nu visueel is of muzikaal) om zich meermaals voor te stellen gedurende de 9 dagen van het Salon!

Hebt u verborgen talenten? Bent u een ware meester in de kunst van het jongleren? Bent u de nieuwe David Copperfield? Of wilt u de nieuwe Michael Jackson worden? Haast je dan snel en schrijf je in via onderstaande link! De inschrijvingen voor deze Open Stage zijn mogelijk t.e.m. 16/09/2018. De geselecteerde kandidaten worden vervolgens bekend gemaakt op 28/09/2018.

Vergeet deze actie dus niet te delen met al uw vrienden, familie en kennissen! Iedereen maakt kans!