Gratis Yoga met Sampoorna Yoga Studio

Altijd al yoga willen uitproberen, maar nog nooit de kans gehad? Kom langs bij de Yoga Zone van Sampoorna Yoga Studio en neem deel aan een gratis yoga iniatie! Elke initiatie duurt 15 min en is zowel in Nederlands als Frans.

Je kan de echte studio van Sampoorna Yoga Studio vinden in het hartje van Brussel (Hopstraat 40, 1000 Brussels), dichtbij de buzz van Rue Antoine Dansaert, maar toch ver van het stadsgeluid. In 2010 startten ze de allereerste yoga studio in Brussel en bieden ze tot op vandaag een veilige haven voor iedereen die yoga wenst te praktiseren.

Sampoorna Yoga Studio biedt vooral Sampoorna Yoga (een krachtige, stimulerende, ontspannen stijl van hatha-yoga in de Sivananda-traditie), Vinyasa Yoga en Yin Yoga aan. Een complete workout voor het lichaam dat tegelijk de geest kalmeert en de ziel voedt. Elke student krijgt persoonlijke aandacht door hun kleine groepen.

In elke sessie in hun studio worden er fundamentele, stimulerende ademhalingsoefeningen, opwarming en versterkende oefeningen gedaan, gevolgd door een reeks yogaposes en om af te sluiten, een diepe relaxatie.

De algemene boodschap is dat gezondheid, vrede en vreugde allemaal al in je zitten, en yoga helpt deze te herontdekken.

https://www.sampoornayogastudio.be/