Gastland Lente 2019: Canada

 

Fans van maple syrup zullen in de wolken zijn want ‘Petite Cabane à sucre de Québec’ zal voor zijn eerste deelname niet minder dan 250m2 aan animaties en lekkers aanbieden! Proef hun heerlijke delicatessen in de Canada zone in Paleis 3.

 

Een passie voor esdoornsiroop

Geboren en getogen in Quebec, startte ‘La Petite Cabane à sucre de Québec’ zijn eigen zaak in het hart van Vieux-Québec, gespecialiseerd in producten gemaakt van de befaamde esdoorn. Dankzij hun grote aanwezigheid op Europese beurzen groeide hun populariteit jaar na jaar.

 

In de spotlights: poutine, Beverstaarten, lokale alcoholische dranken en esdoornproducten

‘La Petite Cabane à sucre de Québec’ nodigt je uit op Het Voedingssalon in Brussel om de beste producten, gemaakt van 100% esdoorn, te komen proeven en ontdekken.

In de Canada zone zal je naast de producten ook een heus restaurant vinden, waar je smaakpapillen een tripje zullen maken naar de ‘Belle Province’ dankzij enkele Canadese delicatessen zoals poutine, Beverstaarten en pannenkoeken met esdoornsiroop. Voeg daarbij een ambachtelijk biertje uit Quebec of een cocktail op basis van esdoornsiroop toe en je zal verknocht zijn aan de Canadese cultuur!

Maar dat is nog niet alles, want twee traditionele muzikanten zullen het geheel extra leven in blazen. Ambiance gegarandeerd!