Wat is het Voedingssalon?

Het Voedingssalon luidt dit jaar voor het eerst feestelijk de lente in. Vanaf 30 maart kan je er niet alleen je zintuigen laten verwennen in één van de vele restaurants en food-trucks, maar ook kookdemonstraties en andere animaties bijwonen die garant staan voor een warme en gezellige sfeer.

Met 200 exposanten, verspreid over 20 000 m², is Het Voedingssalon de Grootste Lentemarkt van België. Laat je leiden door je zintuigen en ontdek heel wat culinaire pareltjes, van bier tot zoete of zoute en andere lekkere hapjes. De exposanten zetten hun beste beentje voor om je culinair te verrassen.

Na al die lekkernijen kan je ook nog wat design opsnuiven en heerlijk gaan shoppen. Ambachtslieden staan voor je klaar met hun nieuwe producten en je kan er bovendien interessante koopjes doen! Etenswaren, meubilair, kleding, juwelen, demonstraties, … Als je daarna nog zin hebt in een nieuwe look wandel je vlotjes van de kookeilanden naar de kapper, die je in een mum van tijd een leuk én betaalbaar kapsel aanmeet.

Afspraak in Brussels Expo, van 30 maart tot 7 april 2019!

Ontdek hier het programma in detail