Wat is het Voedingssalon?

Het Voedingssalon is hét evenement dat je niet mag missen! De iconische beurs is jaarlijks een feest voor iedereen die graag rond snuistert tussen kramen van voedsel, decoratie en nog veel meer. 

Vanaf 19 oktober kan je er niet alleen je zintuigen laten verwennen in één van de vele restaurants en food-trucks, maar ook kookdemonstraties en andere animaties bijwonen die garant staan voor een warme en gezellige sfeer. Met meer dan 200 exposanten, verspreid over 20 000 m², kan je Het Voedingssalon de Grootste markt van België noemen. Laat je leiden door je zintuigen en ontdek heel wat culinaire pareltjes, van bier tot zoete, zoute of andere lekkere hapjes. De exposanten zetten hun beste beentje voor om je culinair te verrassen.

Na al die lekkernijen kan je ook nog wat design opsnuiven en heerlijk gaan shoppen. Ambachtslieden staan voor je klaar met hun nieuwe producten en je kan er bovendien interessante koopjes doen! Etenswaren, meubilair, kleding, juwelen, demonstraties, ... Voor elk wat wils!

Afspraak in Paleis 7 en 11 van Brussels Expo, van 19 tot 27 oktober 2019!